Zgjedhimi i foljes burglarize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes burglarize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes burglarize në kohën e tashme

Present Tense

 • I burglarize
 • you burglarize
 • he|she|it burglarizes
 • we burglarize
 • you burglarize
 • they burglarize

Present Continuous

 • I am burglarizing
 • you are burglarizing
 • he|she|it is burglarizing
 • we are burglarizing
 • you are burglarizing
 • they are burglarizing

Present Perfect

 • I have burglarized
 • you have burglarized
 • he|she|it has burglarized
 • we have burglarized
 • you have burglarized
 • they have burglarized

Present Perfect Continuous

 • I have been burglarizing
 • you have been burglarizing
 • he|she|it has been burglarizing
 • we have been burglarizing
 • you have been burglarizing
 • they have been burglarizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes burglarize në kohët e shkuara

Simple past

 • I burglarized
 • you burglarized
 • he|she|it burglarized
 • we burglarized
 • you burglarized
 • they burglarized

Past continuous

 • I was burglarizing
 • you were burglarizing
 • he|she|it was burglarizing
 • we were burglarizing
 • you were burglarizing
 • they were burglarizing

Past perfect

 • I had burglarized
 • you had burglarized
 • he|she|it had burglarized
 • we had burglarized
 • you had burglarized
 • they had burglarized

Past perfect continuous

 • I had been burglarizing
 • you had been burglarizing
 • he|she|it had been burglarizing
 • we had been burglarizing
 • you had been burglarizing
 • they had been burglarizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes burglarize në kohët e ardhshme

Future

 • I will burglarize
 • you will burglarize
 • he|she|it will burglarize
 • we will burglarize
 • you will burglarize
 • they will burglarize

Future continuous

 • I will be burglarizing
 • you will be burglarizing
 • he|she|it will be burglarizing
 • we will be burglarizing
 • you will be burglarizing
 • they will be burglarizing

Future perfect

 • I will have burglarized
 • you will have burglarized
 • he|she|it will have burglarized
 • we will have burglarized
 • you will have burglarized
 • they will have burglarized

Future perfect continuous

 • I will have been burglarizing
 • you will have been burglarizing
 • he|she|it will have been burglarizing
 • we will have been burglarizing
 • you will have been burglarizing
 • they will have been burglarizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen burglarize

Present participle

 • burglarizing

Past participle

 • burglarized

Perfect Participle

 • having burglarized

Imperative në anglisht, për foljen burglarize

Imperative

 • burglarize
 • let's burglarize
 • burglarize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: acquaint brief buoy burglarise burgle burthen channel cradle-snatch dispel jettison pity