Zgjedhimi i foljes bumble në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bumble në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bumble në kohën e tashme

Present Tense

 • I bumble
 • you bumble
 • he|she|it bumbles
 • we bumble
 • you bumble
 • they bumble

Present Continuous

 • I am bumbling
 • you are bumbling
 • he|she|it is bumbling
 • we are bumbling
 • you are bumbling
 • they are bumbling

Present Perfect

 • I have bumbled
 • you have bumbled
 • he|she|it has bumbled
 • we have bumbled
 • you have bumbled
 • they have bumbled

Present Perfect Continuous

 • I have been bumbling
 • you have been bumbling
 • he|she|it has been bumbling
 • we have been bumbling
 • you have been bumbling
 • they have been bumbling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bumble në kohët e shkuara

Simple past

 • I bumbled
 • you bumbled
 • he|she|it bumbled
 • we bumbled
 • you bumbled
 • they bumbled

Past continuous

 • I was bumbling
 • you were bumbling
 • he|she|it was bumbling
 • we were bumbling
 • you were bumbling
 • they were bumbling

Past perfect

 • I had bumbled
 • you had bumbled
 • he|she|it had bumbled
 • we had bumbled
 • you had bumbled
 • they had bumbled

Past perfect continuous

 • I had been bumbling
 • you had been bumbling
 • he|she|it had been bumbling
 • we had been bumbling
 • you had been bumbling
 • they had been bumbling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bumble në kohët e ardhshme

Future

 • I will bumble
 • you will bumble
 • he|she|it will bumble
 • we will bumble
 • you will bumble
 • they will bumble

Future continuous

 • I will be bumbling
 • you will be bumbling
 • he|she|it will be bumbling
 • we will be bumbling
 • you will be bumbling
 • they will be bumbling

Future perfect

 • I will have bumbled
 • you will have bumbled
 • he|she|it will have bumbled
 • we will have bumbled
 • you will have bumbled
 • they will have bumbled

Future perfect continuous

 • I will have been bumbling
 • you will have been bumbling
 • he|she|it will have been bumbling
 • we will have been bumbling
 • you will have been bumbling
 • they will have been bumbling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bumble

Present participle

 • bumbling

Past participle

 • bumbled

Perfect Participle

 • having bumbled

Imperative në anglisht, për foljen bumble

Imperative

 • bumble
 • let's bumble
 • bumble

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: accost breakaway bulletproof bum bump bunko cess couple disject jar pinpoint