Zgjedhimi i foljes bum në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bum në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bum në kohën e tashme

Present Tense

 • I bum
 • you bum
 • he|she|it bums
 • we bum
 • you bum
 • they bum

Present Continuous

 • I am bumming
 • you are bumming
 • he|she|it is bumming
 • we are bumming
 • you are bumming
 • they are bumming

Present Perfect

 • I have bummed
 • you have bummed
 • he|she|it has bummed
 • we have bummed
 • you have bummed
 • they have bummed

Present Perfect Continuous

 • I have been bumming
 • you have been bumming
 • he|she|it has been bumming
 • we have been bumming
 • you have been bumming
 • they have been bumming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bum në kohët e shkuara

Simple past

 • I bummed
 • you bummed
 • he|she|it bummed
 • we bummed
 • you bummed
 • they bummed

Past continuous

 • I was bumming
 • you were bumming
 • he|she|it was bumming
 • we were bumming
 • you were bumming
 • they were bumming

Past perfect

 • I had bummed
 • you had bummed
 • he|she|it had bummed
 • we had bummed
 • you had bummed
 • they had bummed

Past perfect continuous

 • I had been bumming
 • you had been bumming
 • he|she|it had been bumming
 • we had been bumming
 • you had been bumming
 • they had been bumming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bum në kohët e ardhshme

Future

 • I will bum
 • you will bum
 • he|she|it will bum
 • we will bum
 • you will bum
 • they will bum

Future continuous

 • I will be bumming
 • you will be bumming
 • he|she|it will be bumming
 • we will be bumming
 • you will be bumming
 • they will be bumming

Future perfect

 • I will have bummed
 • you will have bummed
 • he|she|it will have bummed
 • we will have bummed
 • you will have bummed
 • they will have bummed

Future perfect continuous

 • I will have been bumming
 • you will have been bumming
 • he|she|it will have been bumming
 • we will have been bumming
 • you will have been bumming
 • they will have been bumming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bum

Present participle

 • bumming

Past participle

 • bummed

Perfect Participle

 • having bummed

Imperative në anglisht, për foljen bum

Imperative

 • bum
 • let's bum
 • bum

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: accord break bulletin bulwark bumble bunker certify counterweigh disinvest jape pinnacle