Zgjedhimi i foljes brominate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes brominate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes brominate në kohën e tashme

Present Tense

 • I brominate
 • you brominate
 • he|she|it brominates
 • we brominate
 • you brominate
 • they brominate

Present Continuous

 • I am brominating
 • you are brominating
 • he|she|it is brominating
 • we are brominating
 • you are brominating
 • they are brominating

Present Perfect

 • I have brominated
 • you have brominated
 • he|she|it has brominated
 • we have brominated
 • you have brominated
 • they have brominated

Present Perfect Continuous

 • I have been brominating
 • you have been brominating
 • he|she|it has been brominating
 • we have been brominating
 • you have been brominating
 • they have been brominating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes brominate në kohët e shkuara

Simple past

 • I brominated
 • you brominated
 • he|she|it brominated
 • we brominated
 • you brominated
 • they brominated

Past continuous

 • I was brominating
 • you were brominating
 • he|she|it was brominating
 • we were brominating
 • you were brominating
 • they were brominating

Past perfect

 • I had brominated
 • you had brominated
 • he|she|it had brominated
 • we had brominated
 • you had brominated
 • they had brominated

Past perfect continuous

 • I had been brominating
 • you had been brominating
 • he|she|it had been brominating
 • we had been brominating
 • you had been brominating
 • they had been brominating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes brominate në kohët e ardhshme

Future

 • I will brominate
 • you will brominate
 • he|she|it will brominate
 • we will brominate
 • you will brominate
 • they will brominate

Future continuous

 • I will be brominating
 • you will be brominating
 • he|she|it will be brominating
 • we will be brominating
 • you will be brominating
 • they will be brominating

Future perfect

 • I will have brominated
 • you will have brominated
 • he|she|it will have brominated
 • we will have brominated
 • you will have brominated
 • they will have brominated

Future perfect continuous

 • I will have been brominating
 • you will have been brominating
 • he|she|it will have been brominating
 • we will have been brominating
 • you will have been brominating
 • they will have been brominating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen brominate

Present participle

 • brominating

Past participle

 • brominated

Perfect Participle

 • having brominated

Imperative në anglisht, për foljen brominate

Imperative

 • brominate
 • let's brominate
 • brominate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: abbreviate bosom broadside bromate bronze browse castrate corrade disdain invocate photolithograph