Zgjedhimi i foljes bring në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bring në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bring në kohën e tashme

Present Tense

 • I bring
 • you bring
 • he|she|it brings
 • we bring
 • you bring
 • they bring

Present Continuous

 • I am bringing
 • you are bringing
 • he|she|it is bringing
 • we are bringing
 • you are bringing
 • they are bringing

Present Perfect

 • I have brought
 • you have brought
 • he|she|it has brought
 • we have brought
 • you have brought
 • they have brought

Present Perfect Continuous

 • I have been bringing
 • you have been bringing
 • he|she|it has been bringing
 • we have been bringing
 • you have been bringing
 • they have been bringing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bring në kohët e shkuara

Simple past

 • I brought
 • you brought
 • he|she|it brought
 • we brought
 • you brought
 • they brought

Past continuous

 • I was bringing
 • you were bringing
 • he|she|it was bringing
 • we were bringing
 • you were bringing
 • they were bringing

Past perfect

 • I had brought
 • you had brought
 • he|she|it had brought
 • we had brought
 • you had brought
 • they had brought

Past perfect continuous

 • I had been bringing
 • you had been bringing
 • he|she|it had been bringing
 • we had been bringing
 • you had been bringing
 • they had been bringing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bring në kohët e ardhshme

Future

 • I will bring
 • you will bring
 • he|she|it will bring
 • we will bring
 • you will bring
 • they will bring

Future continuous

 • I will be bringing
 • you will be bringing
 • he|she|it will be bringing
 • we will be bringing
 • you will be bringing
 • they will be bringing

Future perfect

 • I will have brought
 • you will have brought
 • he|she|it will have brought
 • we will have brought
 • you will have brought
 • they will have brought

Future perfect continuous

 • I will have been bringing
 • you will have been bringing
 • he|she|it will have been bringing
 • we will have been bringing
 • you will have been bringing
 • they will have been bringing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bring

Present participle

 • bringing

Past participle

 • brought

Perfect Participle

 • having brought

Imperative në anglisht, për foljen bring

Imperative

 • bring
 • let's bring
 • bring

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: boom bridge brine briquette broil carve copyedit disconnect invaginate philosophise