Zgjedhimi i foljes boxhaul në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes boxhaul në anglisht.

Zgjedhimi e foljes boxhaul në kohën e tashme

Present Tense

 • I boxhaul
 • you boxhaul
 • he|she|it boxhauls
 • we boxhaul
 • you boxhaul
 • they boxhaul

Present Continuous

 • I am boxhauling
 • you are boxhauling
 • he|she|it is boxhauling
 • we are boxhauling
 • you are boxhauling
 • they are boxhauling

Present Perfect

 • I have boxhauled
 • you have boxhauled
 • he|she|it has boxhauled
 • we have boxhauled
 • you have boxhauled
 • they have boxhauled

Present Perfect Continuous

 • I have been boxhauling
 • you have been boxhauling
 • he|she|it has been boxhauling
 • we have been boxhauling
 • you have been boxhauling
 • they have been boxhauling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes boxhaul në kohët e shkuara

Simple past

 • I boxhauled
 • you boxhauled
 • he|she|it boxhauled
 • we boxhauled
 • you boxhauled
 • they boxhauled

Past continuous

 • I was boxhauling
 • you were boxhauling
 • he|she|it was boxhauling
 • we were boxhauling
 • you were boxhauling
 • they were boxhauling

Past perfect

 • I had boxhauled
 • you had boxhauled
 • he|she|it had boxhauled
 • we had boxhauled
 • you had boxhauled
 • they had boxhauled

Past perfect continuous

 • I had been boxhauling
 • you had been boxhauling
 • he|she|it had been boxhauling
 • we had been boxhauling
 • you had been boxhauling
 • they had been boxhauling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes boxhaul në kohët e ardhshme

Future

 • I will boxhaul
 • you will boxhaul
 • he|she|it will boxhaul
 • we will boxhaul
 • you will boxhaul
 • they will boxhaul

Future continuous

 • I will be boxhauling
 • you will be boxhauling
 • he|she|it will be boxhauling
 • we will be boxhauling
 • you will be boxhauling
 • they will be boxhauling

Future perfect

 • I will have boxhauled
 • you will have boxhauled
 • he|she|it will have boxhauled
 • we will have boxhauled
 • you will have boxhauled
 • they will have boxhauled

Future perfect continuous

 • I will have been boxhauling
 • you will have been boxhauling
 • he|she|it will have been boxhauling
 • we will have been boxhauling
 • you will have been boxhauling
 • they will have been boxhauling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen boxhaul

Present participle

 • boxhauling

Past participle

 • boxhauled

Perfect Participle

 • having boxhauled

Imperative në anglisht, për foljen boxhaul

Imperative

 • boxhaul
 • let's boxhaul
 • boxhaul

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blossom bow box boycott braille canter contemn diphthongise intermarry people