Zgjedhimi i foljes bosom në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bosom në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bosom në kohën e tashme

Present Tense

 • I bosom
 • you bosom
 • he|she|it bosoms
 • we bosom
 • you bosom
 • they bosom

Present Continuous

 • I am bosoming
 • you are bosoming
 • he|she|it is bosoming
 • we are bosoming
 • you are bosoming
 • they are bosoming

Present Perfect

 • I have bosomed
 • you have bosomed
 • he|she|it has bosomed
 • we have bosomed
 • you have bosomed
 • they have bosomed

Present Perfect Continuous

 • I have been bosoming
 • you have been bosoming
 • he|she|it has been bosoming
 • we have been bosoming
 • you have been bosoming
 • they have been bosoming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bosom në kohët e shkuara

Simple past

 • I bosomed
 • you bosomed
 • he|she|it bosomed
 • we bosomed
 • you bosomed
 • they bosomed

Past continuous

 • I was bosoming
 • you were bosoming
 • he|she|it was bosoming
 • we were bosoming
 • you were bosoming
 • they were bosoming

Past perfect

 • I had bosomed
 • you had bosomed
 • he|she|it had bosomed
 • we had bosomed
 • you had bosomed
 • they had bosomed

Past perfect continuous

 • I had been bosoming
 • you had been bosoming
 • he|she|it had been bosoming
 • we had been bosoming
 • you had been bosoming
 • they had been bosoming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bosom në kohët e ardhshme

Future

 • I will bosom
 • you will bosom
 • he|she|it will bosom
 • we will bosom
 • you will bosom
 • they will bosom

Future continuous

 • I will be bosoming
 • you will be bosoming
 • he|she|it will be bosoming
 • we will be bosoming
 • you will be bosoming
 • they will be bosoming

Future perfect

 • I will have bosomed
 • you will have bosomed
 • he|she|it will have bosomed
 • we will have bosomed
 • you will have bosomed
 • they will have bosomed

Future perfect continuous

 • I will have been bosoming
 • you will have been bosoming
 • he|she|it will have been bosoming
 • we will have been bosoming
 • you will have been bosoming
 • they will have been bosoming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bosom

Present participle

 • bosoming

Past participle

 • bosomed

Perfect Participle

 • having bosomed

Imperative në anglisht, për foljen bosom

Imperative

 • bosom
 • let's bosom
 • bosom

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blether bootlick borrow boss bounce canal constellate dignify interdigitate pee