Zgjedhimi i foljes booby-trap në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes booby-trap në anglisht.

Zgjedhimi e foljes booby-trap në kohën e tashme

Present Tense

 • I booby-trap
 • you booby-trap
 • he|she|it booby-traps
 • we booby-trap
 • you booby-trap
 • they booby-trap

Present Continuous

 • I am booby-trapping
 • you are booby-trapping
 • he|she|it is booby-trapping
 • we are booby-trapping
 • you are booby-trapping
 • they are booby-trapping

Present Perfect

 • I have booby-trapped
 • you have booby-trapped
 • he|she|it has booby-trapped
 • we have booby-trapped
 • you have booby-trapped
 • they have booby-trapped

Present Perfect Continuous

 • I have been booby-trapping
 • you have been booby-trapping
 • he|she|it has been booby-trapping
 • we have been booby-trapping
 • you have been booby-trapping
 • they have been booby-trapping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes booby-trap në kohët e shkuara

Simple past

 • I booby-trapped
 • you booby-trapped
 • he|she|it booby-trapped
 • we booby-trapped
 • you booby-trapped
 • they booby-trapped

Past continuous

 • I was booby-trapping
 • you were booby-trapping
 • he|she|it was booby-trapping
 • we were booby-trapping
 • you were booby-trapping
 • they were booby-trapping

Past perfect

 • I had booby-trapped
 • you had booby-trapped
 • he|she|it had booby-trapped
 • we had booby-trapped
 • you had booby-trapped
 • they had booby-trapped

Past perfect continuous

 • I had been booby-trapping
 • you had been booby-trapping
 • he|she|it had been booby-trapping
 • we had been booby-trapping
 • you had been booby-trapping
 • they had been booby-trapping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes booby-trap në kohët e ardhshme

Future

 • I will booby-trap
 • you will booby-trap
 • he|she|it will booby-trap
 • we will booby-trap
 • you will booby-trap
 • they will booby-trap

Future continuous

 • I will be booby-trapping
 • you will be booby-trapping
 • he|she|it will be booby-trapping
 • we will be booby-trapping
 • you will be booby-trapping
 • they will be booby-trapping

Future perfect

 • I will have booby-trapped
 • you will have booby-trapped
 • he|she|it will have booby-trapped
 • we will have booby-trapped
 • you will have booby-trapped
 • they will have booby-trapped

Future perfect continuous

 • I will have been booby-trapping
 • you will have been booby-trapping
 • he|she|it will have been booby-trapping
 • we will have been booby-trapping
 • you will have been booby-trapping
 • they will have been booby-trapping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen booby-trap

Present participle

 • booby-trapping

Past participle

 • booby-trapped

Perfect Participle

 • having booby-trapped

Imperative në anglisht, për foljen booby-trap

Imperative

 • booby-trap
 • let's booby-trap
 • booby-trap

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blank bombard boob boobytrap boot calcine conjure dibble insure pause