Zgjedhimi i foljes bobble në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bobble në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bobble në kohën e tashme

Present Tense

 • I bobble
 • you bobble
 • he|she|it bobbles
 • we bobble
 • you bobble
 • they bobble

Present Continuous

 • I am bobbling
 • you are bobbling
 • he|she|it is bobbling
 • we are bobbling
 • you are bobbling
 • they are bobbling

Present Perfect

 • I have bobbled
 • you have bobbled
 • he|she|it has bobbled
 • we have bobbled
 • you have bobbled
 • they have bobbled

Present Perfect Continuous

 • I have been bobbling
 • you have been bobbling
 • he|she|it has been bobbling
 • we have been bobbling
 • you have been bobbling
 • they have been bobbling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bobble në kohët e shkuara

Simple past

 • I bobbled
 • you bobbled
 • he|she|it bobbled
 • we bobbled
 • you bobbled
 • they bobbled

Past continuous

 • I was bobbling
 • you were bobbling
 • he|she|it was bobbling
 • we were bobbling
 • you were bobbling
 • they were bobbling

Past perfect

 • I had bobbled
 • you had bobbled
 • he|she|it had bobbled
 • we had bobbled
 • you had bobbled
 • they had bobbled

Past perfect continuous

 • I had been bobbling
 • you had been bobbling
 • he|she|it had been bobbling
 • we had been bobbling
 • you had been bobbling
 • they had been bobbling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bobble në kohët e ardhshme

Future

 • I will bobble
 • you will bobble
 • he|she|it will bobble
 • we will bobble
 • you will bobble
 • they will bobble

Future continuous

 • I will be bobbling
 • you will be bobbling
 • he|she|it will be bobbling
 • we will be bobbling
 • you will be bobbling
 • they will be bobbling

Future perfect

 • I will have bobbled
 • you will have bobbled
 • he|she|it will have bobbled
 • we will have bobbled
 • you will have bobbled
 • they will have bobbled

Future perfect continuous

 • I will have been bobbling
 • you will have been bobbling
 • he|she|it will have been bobbling
 • we will have been bobbling
 • you will have been bobbling
 • they will have been bobbling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bobble

Present participle

 • bobbling

Past participle

 • bobbled

Perfect Participle

 • having bobbled

Imperative në anglisht, për foljen bobble

Imperative

 • bobble
 • let's bobble
 • bobble

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bitmap blurt bob bobol boil butt configure devest inspan particularise