Zgjedhimi i foljes bless në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bless në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bless në kohën e tashme

Present Tense

 • I bless
 • you bless
 • he|she|it blesses
 • we bless
 • you bless
 • they bless

Present Continuous

 • I am blessing
 • you are blessing
 • he|she|it is blessing
 • we are blessing
 • you are blessing
 • they are blessing

Present Perfect

 • I have blessed
 • you have blessed
 • he|she|it has blessed
 • we have blessed
 • you have blessed
 • they have blessed

Present Perfect Continuous

 • I have been blessing
 • you have been blessing
 • he|she|it has been blessing
 • we have been blessing
 • you have been blessing
 • they have been blessing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bless në kohët e shkuara

Simple past

 • I blessed
 • you blessed
 • he|she|it blessed
 • we blessed
 • you blessed
 • they blessed

Past continuous

 • I was blessing
 • you were blessing
 • he|she|it was blessing
 • we were blessing
 • you were blessing
 • they were blessing

Past perfect

 • I had blessed
 • you had blessed
 • he|she|it had blessed
 • we had blessed
 • you had blessed
 • they had blessed

Past perfect continuous

 • I had been blessing
 • you had been blessing
 • he|she|it had been blessing
 • we had been blessing
 • you had been blessing
 • they had been blessing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bless në kohët e ardhshme

Future

 • I will bless
 • you will bless
 • he|she|it will bless
 • we will bless
 • you will bless
 • they will bless

Future continuous

 • I will be blessing
 • you will be blessing
 • he|she|it will be blessing
 • we will be blessing
 • you will be blessing
 • they will be blessing

Future perfect

 • I will have blessed
 • you will have blessed
 • he|she|it will have blessed
 • we will have blessed
 • you will have blessed
 • they will have blessed

Future perfect continuous

 • I will have been blessing
 • you will have been blessing
 • he|she|it will have been blessing
 • we will have been blessing
 • you will have been blessing
 • they will have been blessing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bless

Present participle

 • blessing

Past participle

 • blessed

Perfect Participle

 • having blessed

Imperative në anglisht, për foljen bless

Imperative

 • bless
 • let's bless
 • bless

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bet blear blend blether blitz bully comport design infuriate palter