Zgjedhimi i foljes birth në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes birth në anglisht.

Zgjedhimi e foljes birth në kohën e tashme

Present Tense

 • I birth
 • you birth
 • he|she|it births
 • we birth
 • you birth
 • they birth

Present Continuous

 • I am birthing
 • you are birthing
 • he|she|it is birthing
 • we are birthing
 • you are birthing
 • they are birthing

Present Perfect

 • I have birthed
 • you have birthed
 • he|she|it has birthed
 • we have birthed
 • you have birthed
 • they have birthed

Present Perfect Continuous

 • I have been birthing
 • you have been birthing
 • he|she|it has been birthing
 • we have been birthing
 • you have been birthing
 • they have been birthing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes birth në kohët e shkuara

Simple past

 • I birthed
 • you birthed
 • he|she|it birthed
 • we birthed
 • you birthed
 • they birthed

Past continuous

 • I was birthing
 • you were birthing
 • he|she|it was birthing
 • we were birthing
 • you were birthing
 • they were birthing

Past perfect

 • I had birthed
 • you had birthed
 • he|she|it had birthed
 • we had birthed
 • you had birthed
 • they had birthed

Past perfect continuous

 • I had been birthing
 • you had been birthing
 • he|she|it had been birthing
 • we had been birthing
 • you had been birthing
 • they had been birthing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes birth në kohët e ardhshme

Future

 • I will birth
 • you will birth
 • he|she|it will birth
 • we will birth
 • you will birth
 • they will birth

Future continuous

 • I will be birthing
 • you will be birthing
 • he|she|it will be birthing
 • we will be birthing
 • you will be birthing
 • they will be birthing

Future perfect

 • I will have birthed
 • you will have birthed
 • he|she|it will have birthed
 • we will have birthed
 • you will have birthed
 • they will have birthed

Future perfect continuous

 • I will have been birthing
 • you will have been birthing
 • he|she|it will have been birthing
 • we will have been birthing
 • you will have been birthing
 • they will have been birthing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen birth

Present participle

 • birthing

Past participle

 • birthed

Perfect Participle

 • having birthed

Imperative në anglisht, për foljen birth

Imperative

 • birth
 • let's birth
 • birth

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bellow birch birr bisect black brominate commemorate deprecate incumber overweight