Zgjedhimi i foljes bewail në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bewail në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bewail në kohën e tashme

Present Tense

 • I bewail
 • you bewail
 • he|she|it bewails
 • we bewail
 • you bewail
 • they bewail

Present Continuous

 • I am bewailing
 • you are bewailing
 • he|she|it is bewailing
 • we are bewailing
 • you are bewailing
 • they are bewailing

Present Perfect

 • I have bewailed
 • you have bewailed
 • he|she|it has bewailed
 • we have bewailed
 • you have bewailed
 • they have bewailed

Present Perfect Continuous

 • I have been bewailing
 • you have been bewailing
 • he|she|it has been bewailing
 • we have been bewailing
 • you have been bewailing
 • they have been bewailing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bewail në kohët e shkuara

Simple past

 • I bewailed
 • you bewailed
 • he|she|it bewailed
 • we bewailed
 • you bewailed
 • they bewailed

Past continuous

 • I was bewailing
 • you were bewailing
 • he|she|it was bewailing
 • we were bewailing
 • you were bewailing
 • they were bewailing

Past perfect

 • I had bewailed
 • you had bewailed
 • he|she|it had bewailed
 • we had bewailed
 • you had bewailed
 • they had bewailed

Past perfect continuous

 • I had been bewailing
 • you had been bewailing
 • he|she|it had been bewailing
 • we had been bewailing
 • you had been bewailing
 • they had been bewailing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bewail në kohët e ardhshme

Future

 • I will bewail
 • you will bewail
 • he|she|it will bewail
 • we will bewail
 • you will bewail
 • they will bewail

Future continuous

 • I will be bewailing
 • you will be bewailing
 • he|she|it will be bewailing
 • we will be bewailing
 • you will be bewailing
 • they will be bewailing

Future perfect

 • I will have bewailed
 • you will have bewailed
 • he|she|it will have bewailed
 • we will have bewailed
 • you will have bewailed
 • they will have bewailed

Future perfect continuous

 • I will have been bewailing
 • you will have been bewailing
 • he|she|it will have been bewailing
 • we will have been bewailing
 • you will have been bewailing
 • they will have been bewailing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bewail

Present participle

 • bewailing

Past participle

 • bewailed

Perfect Participle

 • having bewailed

Imperative në anglisht, për foljen bewail

Imperative

 • bewail
 • let's bewail
 • bewail

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bedraggle betatest better beware biff breastfeed coldshoulder denuclearize inarch overshadow