Zgjedhimi i foljes benumb në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes benumb në anglisht.

Zgjedhimi e foljes benumb në kohën e tashme

Present Tense

 • I benumb
 • you benumb
 • he|she|it benumbs
 • we benumb
 • you benumb
 • they benumb

Present Continuous

 • I am benumbing
 • you are benumbing
 • he|she|it is benumbing
 • we are benumbing
 • you are benumbing
 • they are benumbing

Present Perfect

 • I have benumbed
 • you have benumbed
 • he|she|it has benumbed
 • we have benumbed
 • you have benumbed
 • they have benumbed

Present Perfect Continuous

 • I have been benumbing
 • you have been benumbing
 • he|she|it has been benumbing
 • we have been benumbing
 • you have been benumbing
 • they have been benumbing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes benumb në kohët e shkuara

Simple past

 • I benumbed
 • you benumbed
 • he|she|it benumbed
 • we benumbed
 • you benumbed
 • they benumbed

Past continuous

 • I was benumbing
 • you were benumbing
 • he|she|it was benumbing
 • we were benumbing
 • you were benumbing
 • they were benumbing

Past perfect

 • I had benumbed
 • you had benumbed
 • he|she|it had benumbed
 • we had benumbed
 • you had benumbed
 • they had benumbed

Past perfect continuous

 • I had been benumbing
 • you had been benumbing
 • he|she|it had been benumbing
 • we had been benumbing
 • you had been benumbing
 • they had been benumbing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes benumb në kohët e ardhshme

Future

 • I will benumb
 • you will benumb
 • he|she|it will benumb
 • we will benumb
 • you will benumb
 • they will benumb

Future continuous

 • I will be benumbing
 • you will be benumbing
 • he|she|it will be benumbing
 • we will be benumbing
 • you will be benumbing
 • they will be benumbing

Future perfect

 • I will have benumbed
 • you will have benumbed
 • he|she|it will have benumbed
 • we will have benumbed
 • you will have benumbed
 • they will have benumbed

Future perfect continuous

 • I will have been benumbing
 • you will have been benumbing
 • he|she|it will have been benumbing
 • we will have been benumbing
 • you will have been benumbing
 • they will have been benumbing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen benumb

Present participle

 • benumbing

Past participle

 • benumbed

Perfect Participle

 • having benumbed

Imperative në anglisht, për foljen benumb

Imperative

 • benumb
 • let's benumb
 • benumb

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bathe bench benefit bequeath besiege boxhaul coauthor demo impel overissue