Zgjedhimi i foljes belly-laugh në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes belly-laugh në anglisht.

Zgjedhimi e foljes belly-laugh në kohën e tashme

Present Tense

 • I belly-laugh
 • you belly-laugh
 • he|she|it belly-laughs
 • we belly-laugh
 • you belly-laugh
 • they belly-laugh

Present Continuous

 • I am belly-laughing
 • you are belly-laughing
 • he|she|it is belly-laughing
 • we are belly-laughing
 • you are belly-laughing
 • they are belly-laughing

Present Perfect

 • I have belly-laughed
 • you have belly-laughed
 • he|she|it has belly-laughed
 • we have belly-laughed
 • you have belly-laughed
 • they have belly-laughed

Present Perfect Continuous

 • I have been belly-laughing
 • you have been belly-laughing
 • he|she|it has been belly-laughing
 • we have been belly-laughing
 • you have been belly-laughing
 • they have been belly-laughing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes belly-laugh në kohët e shkuara

Simple past

 • I belly-laughed
 • you belly-laughed
 • he|she|it belly-laughed
 • we belly-laughed
 • you belly-laughed
 • they belly-laughed

Past continuous

 • I was belly-laughing
 • you were belly-laughing
 • he|she|it was belly-laughing
 • we were belly-laughing
 • you were belly-laughing
 • they were belly-laughing

Past perfect

 • I had belly-laughed
 • you had belly-laughed
 • he|she|it had belly-laughed
 • we had belly-laughed
 • you had belly-laughed
 • they had belly-laughed

Past perfect continuous

 • I had been belly-laughing
 • you had been belly-laughing
 • he|she|it had been belly-laughing
 • we had been belly-laughing
 • you had been belly-laughing
 • they had been belly-laughing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes belly-laugh në kohët e ardhshme

Future

 • I will belly-laugh
 • you will belly-laugh
 • he|she|it will belly-laugh
 • we will belly-laugh
 • you will belly-laugh
 • they will belly-laugh

Future continuous

 • I will be belly-laughing
 • you will be belly-laughing
 • he|she|it will be belly-laughing
 • we will be belly-laughing
 • you will be belly-laughing
 • they will be belly-laughing

Future perfect

 • I will have belly-laughed
 • you will have belly-laughed
 • he|she|it will have belly-laughed
 • we will have belly-laughed
 • you will have belly-laughed
 • they will have belly-laughed

Future perfect continuous

 • I will have been belly-laughing
 • you will have been belly-laughing
 • he|she|it will have been belly-laughing
 • we will have been belly-laughing
 • you will have been belly-laughing
 • they will have been belly-laughing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen belly-laugh

Present participle

 • belly-laughing

Past participle

 • belly-laughed

Perfect Participle

 • having belly-laughed

Imperative në anglisht, për foljen belly-laugh

Imperative

 • belly-laugh
 • let's belly-laugh
 • belly-laugh

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: barrel-roll beleaguer belly bellyache bench botanize clunk deluge immolate overexert