Zgjedhimi i foljes bedaub në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bedaub në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bedaub në kohën e tashme

Present Tense

 • I bedaub
 • you bedaub
 • he|she|it bedaubs
 • we bedaub
 • you bedaub
 • they bedaub

Present Continuous

 • I am bedaubing
 • you are bedaubing
 • he|she|it is bedaubing
 • we are bedaubing
 • you are bedaubing
 • they are bedaubing

Present Perfect

 • I have bedaubed
 • you have bedaubed
 • he|she|it has bedaubed
 • we have bedaubed
 • you have bedaubed
 • they have bedaubed

Present Perfect Continuous

 • I have been bedaubing
 • you have been bedaubing
 • he|she|it has been bedaubing
 • we have been bedaubing
 • you have been bedaubing
 • they have been bedaubing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bedaub në kohët e shkuara

Simple past

 • I bedaubed
 • you bedaubed
 • he|she|it bedaubed
 • we bedaubed
 • you bedaubed
 • they bedaubed

Past continuous

 • I was bedaubing
 • you were bedaubing
 • he|she|it was bedaubing
 • we were bedaubing
 • you were bedaubing
 • they were bedaubing

Past perfect

 • I had bedaubed
 • you had bedaubed
 • he|she|it had bedaubed
 • we had bedaubed
 • you had bedaubed
 • they had bedaubed

Past perfect continuous

 • I had been bedaubing
 • you had been bedaubing
 • he|she|it had been bedaubing
 • we had been bedaubing
 • you had been bedaubing
 • they had been bedaubing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bedaub në kohët e ardhshme

Future

 • I will bedaub
 • you will bedaub
 • he|she|it will bedaub
 • we will bedaub
 • you will bedaub
 • they will bedaub

Future continuous

 • I will be bedaubing
 • you will be bedaubing
 • he|she|it will be bedaubing
 • we will be bedaubing
 • you will be bedaubing
 • they will be bedaubing

Future perfect

 • I will have bedaubed
 • you will have bedaubed
 • he|she|it will have bedaubed
 • we will have bedaubed
 • you will have bedaubed
 • they will have bedaubed

Future perfect continuous

 • I will have been bedaubing
 • you will have been bedaubing
 • he|she|it will have been bedaubing
 • we will have been bedaubing
 • you will have been bedaubing
 • they will have been bedaubing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bedaub

Present participle

 • bedaubing

Past participle

 • bedaubed

Perfect Participle

 • having bedaubed

Imperative në anglisht, për foljen bedaub

Imperative

 • bedaub
 • let's bedaub
 • bedaub

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: baize beautify bed bedazzle beep bobble clean defray hypostatize outwear