Zgjedhimi i foljes become në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes become në anglisht.

Zgjedhimi e foljes become në kohën e tashme

Present Tense

 • I become
 • you become
 • he|she|it becomes
 • we become
 • you become
 • they become

Present Continuous

 • I am becoming
 • you are becoming
 • he|she|it is becoming
 • we are becoming
 • you are becoming
 • they are becoming

Present Perfect

 • I have become
 • you have become
 • he|she|it has become
 • we have become
 • you have become
 • they have become

Present Perfect Continuous

 • I have been becoming
 • you have been becoming
 • he|she|it has been becoming
 • we have been becoming
 • you have been becoming
 • they have been becoming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes become në kohët e shkuara

Simple past

 • I became
 • you became
 • he|she|it became
 • we became
 • you became
 • they became

Past continuous

 • I was becoming
 • you were becoming
 • he|she|it was becoming
 • we were becoming
 • you were becoming
 • they were becoming

Past perfect

 • I had become
 • you had become
 • he|she|it had become
 • we had become
 • you had become
 • they had become

Past perfect continuous

 • I had been becoming
 • you had been becoming
 • he|she|it had been becoming
 • we had been becoming
 • you had been becoming
 • they had been becoming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes become në kohët e ardhshme

Future

 • I will become
 • you will become
 • he|she|it will become
 • we will become
 • you will become
 • they will become

Future continuous

 • I will be becoming
 • you will be becoming
 • he|she|it will be becoming
 • we will be becoming
 • you will be becoming
 • they will be becoming

Future perfect

 • I will have become
 • you will have become
 • he|she|it will have become
 • we will have become
 • you will have become
 • they will have become

Future perfect continuous

 • I will have been becoming
 • you will have been becoming
 • he|she|it will have been becoming
 • we will have been becoming
 • you will have been becoming
 • they will have been becoming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen become

Present participle

 • becoming

Past participle

 • become

Perfect Participle

 • having become

Imperative në anglisht, për foljen become

Imperative

 • become
 • let's become
 • become

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bail beatbox becloud bed bedraggle boat claw defragment hyposensitize outvie