Zgjedhimi i foljes bechance në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bechance në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bechance në kohën e tashme

Present Tense

 • I bechance
 • you bechance
 • he|she|it bechances
 • we bechance
 • you bechance
 • they bechance

Present Continuous

 • I am bechancing
 • you are bechancing
 • he|she|it is bechancing
 • we are bechancing
 • you are bechancing
 • they are bechancing

Present Perfect

 • I have bechanced
 • you have bechanced
 • he|she|it has bechanced
 • we have bechanced
 • you have bechanced
 • they have bechanced

Present Perfect Continuous

 • I have been bechancing
 • you have been bechancing
 • he|she|it has been bechancing
 • we have been bechancing
 • you have been bechancing
 • they have been bechancing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bechance në kohët e shkuara

Simple past

 • I bechanced
 • you bechanced
 • he|she|it bechanced
 • we bechanced
 • you bechanced
 • they bechanced

Past continuous

 • I was bechancing
 • you were bechancing
 • he|she|it was bechancing
 • we were bechancing
 • you were bechancing
 • they were bechancing

Past perfect

 • I had bechanced
 • you had bechanced
 • he|she|it had bechanced
 • we had bechanced
 • you had bechanced
 • they had bechanced

Past perfect continuous

 • I had been bechancing
 • you had been bechancing
 • he|she|it had been bechancing
 • we had been bechancing
 • you had been bechancing
 • they had been bechancing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bechance në kohët e ardhshme

Future

 • I will bechance
 • you will bechance
 • he|she|it will bechance
 • we will bechance
 • you will bechance
 • they will bechance

Future continuous

 • I will be bechancing
 • you will be bechancing
 • he|she|it will be bechancing
 • we will be bechancing
 • you will be bechancing
 • they will be bechancing

Future perfect

 • I will have bechanced
 • you will have bechanced
 • he|she|it will have bechanced
 • we will have bechanced
 • you will have bechanced
 • they will have bechanced

Future perfect continuous

 • I will have been bechancing
 • you will have been bechancing
 • he|she|it will have been bechancing
 • we will have been bechancing
 • you will have been bechancing
 • they will have been bechancing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bechance

Present participle

 • bechancing

Past participle

 • bechanced

Perfect Participle

 • having bechanced

Imperative në anglisht, për foljen bechance

Imperative

 • bechance
 • let's bechance
 • bechance

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: badmouth bear beaver beckon bedight bluster classify deforce hyphenate outstretch