Zgjedhimi i foljes beach në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes beach në anglisht.

Zgjedhimi e foljes beach në kohën e tashme

Present Tense

 • I beach
 • you beach
 • he|she|it beaches
 • we beach
 • you beach
 • they beach

Present Continuous

 • I am beaching
 • you are beaching
 • he|she|it is beaching
 • we are beaching
 • you are beaching
 • they are beaching

Present Perfect

 • I have beached
 • you have beached
 • he|she|it has beached
 • we have beached
 • you have beached
 • they have beached

Present Perfect Continuous

 • I have been beaching
 • you have been beaching
 • he|she|it has been beaching
 • we have been beaching
 • you have been beaching
 • they have been beaching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes beach në kohët e shkuara

Simple past

 • I beached
 • you beached
 • he|she|it beached
 • we beached
 • you beached
 • they beached

Past continuous

 • I was beaching
 • you were beaching
 • he|she|it was beaching
 • we were beaching
 • you were beaching
 • they were beaching

Past perfect

 • I had beached
 • you had beached
 • he|she|it had beached
 • we had beached
 • you had beached
 • they had beached

Past perfect continuous

 • I had been beaching
 • you had been beaching
 • he|she|it had been beaching
 • we had been beaching
 • you had been beaching
 • they had been beaching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes beach në kohët e ardhshme

Future

 • I will beach
 • you will beach
 • he|she|it will beach
 • we will beach
 • you will beach
 • they will beach

Future continuous

 • I will be beaching
 • you will be beaching
 • he|she|it will be beaching
 • we will be beaching
 • you will be beaching
 • they will be beaching

Future perfect

 • I will have beached
 • you will have beached
 • he|she|it will have beached
 • we will have beached
 • you will have beached
 • they will have beached

Future perfect continuous

 • I will have been beaching
 • you will have been beaching
 • he|she|it will have been beaching
 • we will have been beaching
 • you will have been beaching
 • they will have been beaching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen beach

Present participle

 • beaching

Past participle

 • beached

Perfect Participle

 • having beached

Imperative në anglisht, për foljen beach

Imperative

 • beach
 • let's beach
 • beach

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: backlight batter be beacon beatify blubber clamp defect huzzah outrival