Zgjedhimi i foljes bayonet në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bayonet në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bayonet në kohën e tashme

Present Tense

 • I bayonet
 • you bayonet
 • he|she|it bayonets
 • we bayonet
 • you bayonet
 • they bayonet

Present Continuous

 • I am bayoneting
 • you are bayoneting
 • he|she|it is bayoneting
 • we are bayoneting
 • you are bayoneting
 • they are bayoneting

Present Perfect

 • I have bayoneted
 • you have bayoneted
 • he|she|it has bayoneted
 • we have bayoneted
 • you have bayoneted
 • they have bayoneted

Present Perfect Continuous

 • I have been bayoneting
 • you have been bayoneting
 • he|she|it has been bayoneting
 • we have been bayoneting
 • you have been bayoneting
 • they have been bayoneting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bayonet në kohët e shkuara

Simple past

 • I bayoneted
 • you bayoneted
 • he|she|it bayoneted
 • we bayoneted
 • you bayoneted
 • they bayoneted

Past continuous

 • I was bayoneting
 • you were bayoneting
 • he|she|it was bayoneting
 • we were bayoneting
 • you were bayoneting
 • they were bayoneting

Past perfect

 • I had bayoneted
 • you had bayoneted
 • he|she|it had bayoneted
 • we had bayoneted
 • you had bayoneted
 • they had bayoneted

Past perfect continuous

 • I had been bayoneting
 • you had been bayoneting
 • he|she|it had been bayoneting
 • we had been bayoneting
 • you had been bayoneting
 • they had been bayoneting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bayonet në kohët e ardhshme

Future

 • I will bayonet
 • you will bayonet
 • he|she|it will bayonet
 • we will bayonet
 • you will bayonet
 • they will bayonet

Future continuous

 • I will be bayoneting
 • you will be bayoneting
 • he|she|it will be bayoneting
 • we will be bayoneting
 • you will be bayoneting
 • they will be bayoneting

Future perfect

 • I will have bayoneted
 • you will have bayoneted
 • he|she|it will have bayoneted
 • we will have bayoneted
 • you will have bayoneted
 • they will have bayoneted

Future perfect continuous

 • I will have been bayoneting
 • you will have been bayoneting
 • he|she|it will have been bayoneting
 • we will have been bayoneting
 • you will have been bayoneting
 • they will have been bayoneting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bayonet

Present participle

 • bayoneting

Past participle

 • bayoneted

Perfect Participle

 • having bayoneted

Imperative në anglisht, për foljen bayonet

Imperative

 • bayonet
 • let's bayonet
 • bayonet

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: backhand bathe bay be beat blowdry clamber defeat hustle outreach