Zgjedhimi i foljes barrack në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes barrack në anglisht.

Zgjedhimi e foljes barrack në kohën e tashme

Present Tense

 • I barrack
 • you barrack
 • he|she|it barracks
 • we barrack
 • you barrack
 • they barrack

Present Continuous

 • I am barracking
 • you are barracking
 • he|she|it is barracking
 • we are barracking
 • you are barracking
 • they are barracking

Present Perfect

 • I have barracked
 • you have barracked
 • he|she|it has barracked
 • we have barracked
 • you have barracked
 • they have barracked

Present Perfect Continuous

 • I have been barracking
 • you have been barracking
 • he|she|it has been barracking
 • we have been barracking
 • you have been barracking
 • they have been barracking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes barrack në kohët e shkuara

Simple past

 • I barracked
 • you barracked
 • he|she|it barracked
 • we barracked
 • you barracked
 • they barracked

Past continuous

 • I was barracking
 • you were barracking
 • he|she|it was barracking
 • we were barracking
 • you were barracking
 • they were barracking

Past perfect

 • I had barracked
 • you had barracked
 • he|she|it had barracked
 • we had barracked
 • you had barracked
 • they had barracked

Past perfect continuous

 • I had been barracking
 • you had been barracking
 • he|she|it had been barracking
 • we had been barracking
 • you had been barracking
 • they had been barracking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes barrack në kohët e ardhshme

Future

 • I will barrack
 • you will barrack
 • he|she|it will barrack
 • we will barrack
 • you will barrack
 • they will barrack

Future continuous

 • I will be barracking
 • you will be barracking
 • he|she|it will be barracking
 • we will be barracking
 • you will be barracking
 • they will be barracking

Future perfect

 • I will have barracked
 • you will have barracked
 • he|she|it will have barracked
 • we will have barracked
 • you will have barracked
 • they will have barracked

Future perfect continuous

 • I will have been barracking
 • you will have been barracking
 • he|she|it will have been barracking
 • we will have been barracking
 • you will have been barracking
 • they will have been barracking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen barrack

Present participle

 • barracking

Past participle

 • barracked

Perfect Participle

 • having barracked

Imperative në anglisht, për foljen barrack

Imperative

 • barrack
 • let's barrack
 • barrack

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: average bare barnstorm barrage basset bless cicatrize decree huddle outgain