Zgjedhimi i foljes bait në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bait në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bait në kohën e tashme

Present Tense

 • I bait
 • you bait
 • he|she|it baits
 • we bait
 • you bait
 • they bait

Present Continuous

 • I am baiting
 • you are baiting
 • he|she|it is baiting
 • we are baiting
 • you are baiting
 • they are baiting

Present Perfect

 • I have baited
 • you have baited
 • he|she|it has baited
 • we have baited
 • you have baited
 • they have baited

Present Perfect Continuous

 • I have been baiting
 • you have been baiting
 • he|she|it has been baiting
 • we have been baiting
 • you have been baiting
 • they have been baiting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bait në kohët e shkuara

Simple past

 • I baited
 • you baited
 • he|she|it baited
 • we baited
 • you baited
 • they baited

Past continuous

 • I was baiting
 • you were baiting
 • he|she|it was baiting
 • we were baiting
 • you were baiting
 • they were baiting

Past perfect

 • I had baited
 • you had baited
 • he|she|it had baited
 • we had baited
 • you had baited
 • they had baited

Past perfect continuous

 • I had been baiting
 • you had been baiting
 • he|she|it had been baiting
 • we had been baiting
 • you had been baiting
 • they had been baiting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bait në kohët e ardhshme

Future

 • I will bait
 • you will bait
 • he|she|it will bait
 • we will bait
 • you will bait
 • they will bait

Future continuous

 • I will be baiting
 • you will be baiting
 • he|she|it will be baiting
 • we will be baiting
 • you will be baiting
 • they will be baiting

Future perfect

 • I will have baited
 • you will have baited
 • he|she|it will have baited
 • we will have baited
 • you will have baited
 • they will have baited

Future perfect continuous

 • I will have been baiting
 • you will have been baiting
 • he|she|it will have been baiting
 • we will have been baiting
 • you will have been baiting
 • they will have been baiting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bait

Present participle

 • baiting

Past participle

 • baited

Perfect Participle

 • having baited

Imperative në anglisht, për foljen bait

Imperative

 • bait
 • let's bait
 • bait

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: atone backwater bail baize ballast bitch chine decease hood option