Zgjedhimi i foljes backlink në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes backlink në anglisht.

Zgjedhimi e foljes backlink në kohën e tashme

Present Tense

 • I backlink
 • you backlink
 • he|she|it backlinks
 • we backlink
 • you backlink
 • they backlink

Present Continuous

 • I am backlinking
 • you are backlinking
 • he|she|it is backlinking
 • we are backlinking
 • you are backlinking
 • they are backlinking

Present Perfect

 • I have backlinked
 • you have backlinked
 • he|she|it has backlinked
 • we have backlinked
 • you have backlinked
 • they have backlinked

Present Perfect Continuous

 • I have been backlinking
 • you have been backlinking
 • he|she|it has been backlinking
 • we have been backlinking
 • you have been backlinking
 • they have been backlinking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes backlink në kohët e shkuara

Simple past

 • I backlinked
 • you backlinked
 • he|she|it backlinked
 • we backlinked
 • you backlinked
 • they backlinked

Past continuous

 • I was backlinking
 • you were backlinking
 • he|she|it was backlinking
 • we were backlinking
 • you were backlinking
 • they were backlinking

Past perfect

 • I had backlinked
 • you had backlinked
 • he|she|it had backlinked
 • we had backlinked
 • you had backlinked
 • they had backlinked

Past perfect continuous

 • I had been backlinking
 • you had been backlinking
 • he|she|it had been backlinking
 • we had been backlinking
 • you had been backlinking
 • they had been backlinking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes backlink në kohët e ardhshme

Future

 • I will backlink
 • you will backlink
 • he|she|it will backlink
 • we will backlink
 • you will backlink
 • they will backlink

Future continuous

 • I will be backlinking
 • you will be backlinking
 • he|she|it will be backlinking
 • we will be backlinking
 • you will be backlinking
 • they will be backlinking

Future perfect

 • I will have backlinked
 • you will have backlinked
 • he|she|it will have backlinked
 • we will have backlinked
 • you will have backlinked
 • they will have backlinked

Future perfect continuous

 • I will have been backlinking
 • you will have been backlinking
 • he|she|it will have been backlinking
 • we will have been backlinking
 • you will have been backlinking
 • they will have been backlinking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen backlink

Present participle

 • backlinking

Past participle

 • backlinked

Perfect Participle

 • having backlinked

Imperative në anglisht, për foljen backlink

Imperative

 • backlink
 • let's backlink
 • backlink

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: assibilate backcross backlight backpack bad-mouth billow chelate debrief holystone opalesce