Zgjedhimi i foljes aggrade në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes aggrade në anglisht.

Zgjedhimi e foljes aggrade në kohën e tashme

Present Tense

 • I aggrade
 • you aggrade
 • he|she|it aggrades
 • we aggrade
 • you aggrade
 • they aggrade

Present Continuous

 • I am aggrading
 • you are aggrading
 • he|she|it is aggrading
 • we are aggrading
 • you are aggrading
 • they are aggrading

Present Perfect

 • I have aggraded
 • you have aggraded
 • he|she|it has aggraded
 • we have aggraded
 • you have aggraded
 • they have aggraded

Present Perfect Continuous

 • I have been aggrading
 • you have been aggrading
 • he|she|it has been aggrading
 • we have been aggrading
 • you have been aggrading
 • they have been aggrading

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes aggrade në kohët e shkuara

Simple past

 • I aggraded
 • you aggraded
 • he|she|it aggraded
 • we aggraded
 • you aggraded
 • they aggraded

Past continuous

 • I was aggrading
 • you were aggrading
 • he|she|it was aggrading
 • we were aggrading
 • you were aggrading
 • they were aggrading

Past perfect

 • I had aggraded
 • you had aggraded
 • he|she|it had aggraded
 • we had aggraded
 • you had aggraded
 • they had aggraded

Past perfect continuous

 • I had been aggrading
 • you had been aggrading
 • he|she|it had been aggrading
 • we had been aggrading
 • you had been aggrading
 • they had been aggrading

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes aggrade në kohët e ardhshme

Future

 • I will aggrade
 • you will aggrade
 • he|she|it will aggrade
 • we will aggrade
 • you will aggrade
 • they will aggrade

Future continuous

 • I will be aggrading
 • you will be aggrading
 • he|she|it will be aggrading
 • we will be aggrading
 • you will be aggrading
 • they will be aggrading

Future perfect

 • I will have aggraded
 • you will have aggraded
 • he|she|it will have aggraded
 • we will have aggraded
 • you will have aggraded
 • they will have aggraded

Future perfect continuous

 • I will have been aggrading
 • you will have been aggrading
 • he|she|it will have been aggrading
 • we will have been aggrading
 • you will have been aggrading
 • they will have been aggrading

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen aggrade

Present participle

 • aggrading

Past participle

 • aggraded

Perfect Participle

 • having aggraded

Imperative në anglisht, për foljen aggrade

Imperative

 • aggrade
 • let's aggrade
 • aggrade

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: accrete affright agglutinate aggrandize agree assort budge coop goldbrick misprint