Resurse educaționale pentru învățarea verbelor neregulate

Învață verbe neregulate în engleză și conjugarea germană pentru vorbitorii de română

Va prezentam in acest site o lista completa de verbe neregulate in engleza mai exact 332 de verbe neregulate, inclusiv declinarile lor (infinitiv, trecutul simplu si participiu trecut) ca si pronuntia audio a acestor verbe . Verbe neregulate in limba engleza sunt verbele care nu se supun regulilor de conjugare obisnuite, ele avand o conjugare diferita. Verbul este impartit in trei categorii : verbe auxiliare , verbe modale si restul verbelor. Verbul in sine reprezinta o actiune sau o stare, iar prin forma lui invatam timpul cand se face acea actiune, am ales sa prezentam doar varianta cea mai utilizata in vorbirea curenta a acestor verbe neregulate, iar la fiecare verb sa prezentam si cate un exemplu practic unde si in ce fel se folosesc in vorbirea curenta.

Resurse educaționale pentru învățarea verbelor neregulate

Pentru a va usura invatarea de verbe neregulate in engleza le-am structurat pe fiecare in ordine alfabetica, fiecare litera intr-o pagina separata. Toate verbele au si traducerea corespunzatoare in limba romana la fiecare declinare. Verbe neregulate in engleza sunt dificile deoarece atunci cand verbul este conjugat nu se urmareste nici-un tipar si nu poate fi o regula generala de conjugare pentru verbe. In acest site vom invata conjugarea de verbe neregulate in engleza , evident ca este indicat sa le memorati, va vor folosi in vorbirea dumneavoastra curenta.

Învață conjugarea verbelor

Pentru a stăpâni o limbă străină, este foarte important să știi cum să conjugi verbele în acea limbă străină. Verbele sunt elemente foarte importante ale propozițiilor și uneori sunt chiar elementele de bază ale propoziției.

Română este o limbă latină, deci poate fi dificil să înveți conjugarea verbelor în engleză și conjugarea verbelor în germană. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să progresați în engleză și germană, va trebui să cunoașteți și să învățați vocabularul, gramatica și conjugarea.