Zgjedhimi i foljes team në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes team në anglisht.

Zgjedhimi e foljes team në kohën e tashme

Present Tense

 • I team
 • you team
 • he|she|it teams
 • we team
 • you team
 • they team

Present Continuous

 • I am teaming
 • you are teaming
 • he|she|it is teaming
 • we are teaming
 • you are teaming
 • they are teaming

Present Perfect

 • I have teamed
 • you have teamed
 • he|she|it has teamed
 • we have teamed
 • you have teamed
 • they have teamed

Present Perfect Continuous

 • I have been teaming
 • you have been teaming
 • he|she|it has been teaming
 • we have been teaming
 • you have been teaming
 • they have been teaming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes team në kohët e shkuara

Simple past

 • I teamed
 • you teamed
 • he|she|it teamed
 • we teamed
 • you teamed
 • they teamed

Past continuous

 • I was teaming
 • you were teaming
 • he|she|it was teaming
 • we were teaming
 • you were teaming
 • they were teaming

Past perfect

 • I had teamed
 • you had teamed
 • he|she|it had teamed
 • we had teamed
 • you had teamed
 • they had teamed

Past perfect continuous

 • I had been teaming
 • you had been teaming
 • he|she|it had been teaming
 • we had been teaming
 • you had been teaming
 • they had been teaming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes team në kohët e ardhshme

Future

 • I will team
 • you will team
 • he|she|it will team
 • we will team
 • you will team
 • they will team

Future continuous

 • I will be teaming
 • you will be teaming
 • he|she|it will be teaming
 • we will be teaming
 • you will be teaming
 • they will be teaming

Future perfect

 • I will have teamed
 • you will have teamed
 • he|she|it will have teamed
 • we will have teamed
 • you will have teamed
 • they will have teamed

Future perfect continuous

 • I will have been teaming
 • you will have been teaming
 • he|she|it will have been teaming
 • we will have been teaming
 • you will have been teaming
 • they will have been teaming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen team

Present participle

 • teaming

Past participle

 • teamed

Perfect Participle

 • having teamed

Imperative në anglisht, për foljen team

Imperative

 • team
 • let's team
 • team

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: co-star enamel sensitize shut swound taway teach tear telecasted trampoline wanton