Zgjedhimi i foljes recondition në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes recondition në anglisht.

Zgjedhimi e foljes recondition në kohën e tashme

Present Tense

 • I recondition
 • you recondition
 • he|she|it reconditions
 • we recondition
 • you recondition
 • they recondition

Present Continuous

 • I am reconditioning
 • you are reconditioning
 • he|she|it is reconditioning
 • we are reconditioning
 • you are reconditioning
 • they are reconditioning

Present Perfect

 • I have reconditioned
 • you have reconditioned
 • he|she|it has reconditioned
 • we have reconditioned
 • you have reconditioned
 • they have reconditioned

Present Perfect Continuous

 • I have been reconditioning
 • you have been reconditioning
 • he|she|it has been reconditioning
 • we have been reconditioning
 • you have been reconditioning
 • they have been reconditioning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes recondition në kohët e shkuara

Simple past

 • I reconditioned
 • you reconditioned
 • he|she|it reconditioned
 • we reconditioned
 • you reconditioned
 • they reconditioned

Past continuous

 • I was reconditioning
 • you were reconditioning
 • he|she|it was reconditioning
 • we were reconditioning
 • you were reconditioning
 • they were reconditioning

Past perfect

 • I had reconditioned
 • you had reconditioned
 • he|she|it had reconditioned
 • we had reconditioned
 • you had reconditioned
 • they had reconditioned

Past perfect continuous

 • I had been reconditioning
 • you had been reconditioning
 • he|she|it had been reconditioning
 • we had been reconditioning
 • you had been reconditioning
 • they had been reconditioning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes recondition në kohët e ardhshme

Future

 • I will recondition
 • you will recondition
 • he|she|it will recondition
 • we will recondition
 • you will recondition
 • they will recondition

Future continuous

 • I will be reconditioning
 • you will be reconditioning
 • he|she|it will be reconditioning
 • we will be reconditioning
 • you will be reconditioning
 • they will be reconditioning

Future perfect

 • I will have reconditioned
 • you will have reconditioned
 • he|she|it will have reconditioned
 • we will have reconditioned
 • you will have reconditioned
 • they will have reconditioned

Future perfect continuous

 • I will have been reconditioning
 • you will have been reconditioning
 • he|she|it will have been reconditioning
 • we will have been reconditioning
 • you will have been reconditioning
 • they will have been reconditioning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen recondition

Present participle

 • reconditioning

Past participle

 • reconditioned

Perfect Participle

 • having reconditioned

Imperative në anglisht, për foljen recondition

Imperative

 • recondition
 • let's recondition
 • recondition

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: capacitate overcharge pale re-release recollect reconcile reconfigure reconvert repeal shallow subdue