Zgjedhimi i foljes costar në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes costar në anglisht.

Zgjedhimi e foljes costar në kohën e tashme

Present Tense

 • I costar
 • you costar
 • he|she|it costars
 • we costar
 • you costar
 • they costar

Present Continuous

 • I am costarring
 • you are costarring
 • he|she|it is costarring
 • we are costarring
 • you are costarring
 • they are costarring

Present Perfect

 • I have costarred
 • you have costarred
 • he|she|it has costarred
 • we have costarred
 • you have costarred
 • they have costarred

Present Perfect Continuous

 • I have been costarring
 • you have been costarring
 • he|she|it has been costarring
 • we have been costarring
 • you have been costarring
 • they have been costarring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes costar në kohët e shkuara

Simple past

 • I costarred
 • you costarred
 • he|she|it costarred
 • we costarred
 • you costarred
 • they costarred

Past continuous

 • I was costarring
 • you were costarring
 • he|she|it was costarring
 • we were costarring
 • you were costarring
 • they were costarring

Past perfect

 • I had costarred
 • you had costarred
 • he|she|it had costarred
 • we had costarred
 • you had costarred
 • they had costarred

Past perfect continuous

 • I had been costarring
 • you had been costarring
 • he|she|it had been costarring
 • we had been costarring
 • you had been costarring
 • they had been costarring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes costar në kohët e ardhshme

Future

 • I will costar
 • you will costar
 • he|she|it will costar
 • we will costar
 • you will costar
 • they will costar

Future continuous

 • I will be costarring
 • you will be costarring
 • he|she|it will be costarring
 • we will be costarring
 • you will be costarring
 • they will be costarring

Future perfect

 • I will have costarred
 • you will have costarred
 • he|she|it will have costarred
 • we will have costarred
 • you will have costarred
 • they will have costarred

Future perfect continuous

 • I will have been costarring
 • you will have been costarring
 • he|she|it will have been costarring
 • we will have been costarring
 • you will have been costarring
 • they will have been costarring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen costar

Present participle

 • costarring

Past participle

 • costarred

Perfect Participle

 • having costarred

Imperative në anglisht, për foljen costar

Imperative

 • costar
 • let's costar
 • costar

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bike boot contaminate corset cost costume counter dapple dispense fay mure reformulate