Zgjedhimi i foljes arraign në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes arraign në anglisht.

Zgjedhimi e foljes arraign në kohën e tashme

Present Tense

 • I arraign
 • you arraign
 • he|she|it arraigns
 • we arraign
 • you arraign
 • they arraign

Present Continuous

 • I am arraigning
 • you are arraigning
 • he|she|it is arraigning
 • we are arraigning
 • you are arraigning
 • they are arraigning

Present Perfect

 • I have arraigned
 • you have arraigned
 • he|she|it has arraigned
 • we have arraigned
 • you have arraigned
 • they have arraigned

Present Perfect Continuous

 • I have been arraigning
 • you have been arraigning
 • he|she|it has been arraigning
 • we have been arraigning
 • you have been arraigning
 • they have been arraigning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes arraign në kohët e shkuara

Simple past

 • I arraigned
 • you arraigned
 • he|she|it arraigned
 • we arraigned
 • you arraigned
 • they arraigned

Past continuous

 • I was arraigning
 • you were arraigning
 • he|she|it was arraigning
 • we were arraigning
 • you were arraigning
 • they were arraigning

Past perfect

 • I had arraigned
 • you had arraigned
 • he|she|it had arraigned
 • we had arraigned
 • you had arraigned
 • they had arraigned

Past perfect continuous

 • I had been arraigning
 • you had been arraigning
 • he|she|it had been arraigning
 • we had been arraigning
 • you had been arraigning
 • they had been arraigning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes arraign në kohët e ardhshme

Future

 • I will arraign
 • you will arraign
 • he|she|it will arraign
 • we will arraign
 • you will arraign
 • they will arraign

Future continuous

 • I will be arraigning
 • you will be arraigning
 • he|she|it will be arraigning
 • we will be arraigning
 • you will be arraigning
 • they will be arraigning

Future perfect

 • I will have arraigned
 • you will have arraigned
 • he|she|it will have arraigned
 • we will have arraigned
 • you will have arraigned
 • they will have arraigned

Future perfect continuous

 • I will have been arraigning
 • you will have been arraigning
 • he|she|it will have been arraigning
 • we will have been arraigning
 • you will have been arraigning
 • they will have been arraigning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen arraign

Present participle

 • arraigning

Past participle

 • arraigned

Perfect Participle

 • having arraigned

Imperative në anglisht, për foljen arraign

Imperative

 • arraign
 • let's arraign
 • arraign

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: anger argue arouse arrange aryanize bed casefy crowd hassle negative